Verhuur/les tijdens de coronacrisis 2020

Het verhuren van catamaran/supboards en windsurfplanken kan gelukkig! De lessen hebben we aangepast om de 1,5 meter te waarborgen. We moeten ons daarbij wel aan strikte regels houden.

Algemeen 
Boten kunnen aan 1 of 2 personen worden verhuurd. Uit verschillende huishoudens/gezinnen. Je moet wel de 1,5 meter afstand in acht nemen. Wil je met 3 of meer personen catamaranzeilen dan kan dat alleen uit 1 gezin of huishouden. Uiteraard blijf je thuis bij lichte verkoudheidsklachten. Je houdt altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en anderen op het strand.

De regels
• Boek online een cat/sup/windsurfplank of een les van desbetreffende sport
• Print de huur/les overeenkomst thuis uit, deze sturen we je per email toe. onderteken deze en mail deze weer naar info@sail-today.nl. Hiermee bevestig je je reservering. Hierin verklaar je ook familie of huisgenoten te zijn bij 3 of meer personen.
• Neem een waterdicht horloge mee, zodat je zelf de tijd bij kunt houden.
• Neem zo veel mogelijk eigen kleding mee zoals een wetsuit, trapeze en zwemvest. Je kunt deze ook huren. Deze moet je na gebruik zelf ontsmetten in de bak water met chloor. Door deze een aantal keer te spoelen. Deze kun je daarna aan de klerenhanger ophangen om te drogen. Ook is het mogelijk een gebruikt wetsuit van ons te kopen. Dit kan voor 80 euro.
• Bel 06-28241154 als je voor de slagboom staat. Sail-Today opent de slagboom op afstand. Je kunt op het parkeerterrein parkeren.
• Omkleden kan bij de auto of op het strand. Openbare voorzieningen zoals kleedkamers/toiletten zijn van overheidswege gesloten. Houd daar rekening mee.
• Het hek naar het Catamaranstrand is op slot. Deze doen wij handmatig voor je open. We houden altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
• Er bestaat geen mogelijkheid voor instructie. We willen contact tot een minimum beperken.
• Je desinfecteert zelf voordat je aan boord gaat de joystick/helmstok/peddel of giek. Sail-Today heeft hiervoor poetsrollen en desinfectiemiddel beschikbaar bij de boot/supboards/windsurfboards.
• Houd bij het in/uitvaren van de haven altijd 3 meter afstand en neem alle hygiëne maatregelen in acht. Huurders kunnen enkel gespreid over de dag binnen komen. Afvaart en terugkomst gaat middels tijdslots. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de tijd.

In het kader van de Noodverordening Covid 19 moet de Horeca, het Terras en het Toiletgebouw gesloten blijven. Als er wijzigingen in de Noodverordening Covid 19 zijn, dan moeten wij deze ook doorvoeren. https://www.almere.nl/nc/wonen/zorg-en-welzijn/informatie-over-het-coronavirus/

Reserveer een cat of boek een les

Hoe reserveer je?
Mailen info@sail-today.nl of bellen  036 53 696 27 kan natuurlijk altijd.
Online boeken kan ook. Bij verhuur online boeken krijg je 5 euro korting op de huurprijs!
Boek via deze link

Weersomstandigheden na boeking: Bij te harde wind proberen wij je van te voren te bellen. Boven de 15 knopen, dus boven windkracht 4 verhuren wij geen F18 catamarans. Wel verhuren wij de Dart 16 Catamaran tot windkracht 6. Een betaalde boeking kan kosteloos worden verzet bij slecht weer.

Footstreps on the hull[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]