“Stand Up Paddling” 

SUP YOGA = MAGISCH

Vaak is het eerste dat men denkt aan yoga; ‘’Dan moet je zeker lenig zijn’’. Nou verrassing dat is echt niet nodig.  Even voorstellen, ik ben Doortje en ben ruimschoots 6 jaar geleden begonnen met yoga.

Simpelweg omdat ik erg stijf was geworden door o.a Crossfit en kickboxen. Ik ben toen gegrepen door yoga en ben diverse opleidingen gaan volgen. Twee jaar geleden heb ik ook nog Suppen ontdekt en vindt de combinatie SUP YOGA magisch.

De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over. Hierdoor is het een dynamische yogales en geschikt voor elk niveau. Door het bewust gebruiken van je adem zullen bewegingen vloeiend in elkaar overlopen. Elke les heeft een doel waar gericht naar toe bewogen wordt. Er is aandacht voor de techniek van de houdingen en de energie die speelt binnen de groep.

Heb je vragen? E-mail mij dan via getfit.almere@gmail.com of stuur een bericht via Instagram (https://www.instagram.com/getfit.almere/), of app 06-22682472

Wil je graag meedoen? Boek dan gelijk jouw plekje via deze link

Ik wil 1 uur suples 20 euro
Ik wil 2 uur suples 40 euro
Ik wil 3 uur suples 50 euro
Sup Yogales zondag 11 juli 10u (20,-)
Sup Yogales zondag 17 juli 10u (20,-)
Sup Yogales zondag 24  juli 10u (20,-)
Sup Yogales zondag 31 juli 10u (20,-)
Full Moon Sup & Yoga Tour 22 juli (35,-)

Wil je graag meedoen? Boek dan gelijk jouw plekje via deze link

Tot snel!

Liefs Doortje