De Kantine
We hebben een heerlijk terras direct aan het open water en aan het strand. Het is een komen en gaan van watersporters. Er gebeurd altijd wel wat, daarom is het gezellig en heerst er juist een ongedwongen sfeer. Niet watersporters voelen zich er ook thuis. Het zal niet de eerste keer zijn dat mensen meer dan 3 uur op het terras blijven hangen. Onze focus ligt op watersport. Rond de horeca is daarom ook weinig poespas. Het is gewoon bij de bar bestellen en we hebben een beperkte kaart. Bij ons kun je nog gewoon filterkoffie bestellen voor 1,50 euro maar we hebben ook lekkere cappuccino’s of een latte macchiato, diverse bieren, frisdranken en wijn. Voor kinderen hebben we eventueel verantwoorde limonade en een ijsje. Het is ook een ideale plek voor groepen icm watersport zoals een verjaardag, bedrijfsuitje, familiefeest of een reünie. Niets is zo leuk om watersport met een feestje te combineren.

LET op: We hebben altijd goeie tosti’s en daarnaast hebben we in het weekend een speciaal broodje afhankelijk welke kok er die dag is. Hou dat in de gaten!

Circulair gebouw
Bijna 90% van de materialen die gebruikt zijn bij de bouw van ons pand zijn circulair. Ons hardhouten terras is gemaakt van voormalige steigers van de haven. De dikke balken van de pergola zijn hergebruikte meerpalen, waarvan op sommige palen de mosselen en schelpen er nog op zitten! Het gebouw zijn gebruikte portocabins betimmerd met steigerhout. Deze cabins zouden na ons eventueel weer naar een andere eigenaar of plek verhuist kunnen worden. In onze kleedkamers hebben tweedehands deuren van meer dan 100 jaar oud. De houten vloer binnen is gemaakt van dakbeschot van een oud herenhuis. Buiten op de vloer hebben we oude industriële stelconplaten. Verder zie je bij ons oude gebruikte steenschotten, steigerhout en gebruikte kisten.

Afval scheiden
Wij proberen het afval te scheiden. Doe je mee?
Lege flesjes kunnen natuurlijk terug naar de bar.
Bij ingang langs het gebouw staan 3 houten tonnen:
* Papier/karton,
* glas,
* plastic
Daarnaast is er een bakje voor batterijen

Wil je dineren of uitgebreidere kaart ga dan naar onze buren Espresso.

www.espressograndcafe.nl