Join the Club (card)
Doe mee! Veel leuke catamaran activiteiten…. het hele jaar door!!!
Ism Marina Muiderzand, De Roerkoning, Sail-Today en een aantal onmisbare vrijwilligers is dit idee ontstaan.
Op basis van aankoop van de Clubcard kun je het hele jaar gratis of tegen korting meedoen aan verschillende activiteiten:
75 euro voor ligplaatshouders. 100 euro voor niet ligplaatshouders.
Koop de kaart bij de club of maak het geld over ovv van je naam en clubcard op rekeningnummer NL36 ABNA 0 49 80 65 618 tav Sail-Today

==========================================================

Het is weer tijd !

Ieder jaar worden er catamaran wintertrainingen op Muiderzand georganiseerd. Dit om te blijven bouwen aan de brug tussen de amateur-catamaran zeilers en de wedstrijdzeilers in Nederland en België. De wintertrainingen zijn daarom ideaal voor de beginnende wedstrijdzeiler of de ervaren zeiler die graag meepraat over progressie en verbetering.

Mischa de Munck  nodigd iedereen daarom van harte uit voor de Wintertraining 2013-2014. Wil je meedoen? Schrijf je dan voor 26 oktober in middels een mail aan mij.

De wintertrainingen kunnen alleen plaatsvinden bij voldoende aanmeldingen.

Op dit moment is er drukoverleg met de trainers en coaches voor de planning en samenstelling van het definitieve programma.

Hierbijalvast het voorlopige programma in PDF en JPEG.

Locatie: Sail-Today/Marina Muiderzand

Kosten: € 150,- euro per persoon voor de hele serie.

Ligplaats voor je catamaran: www.marinamuiderzand.nl

Met vriendelijke groet/kind regards,

Mischa de Munck

=========================================================

Bolster Teamrace Knock-out 17 mei 2014

 Vorig jaar deden we uitgebreid verslag van het teamracen met F18 catamarans op het IJsselmeer bij Muiderzand. Met het oog op de olympische terugkeer van de multihull en de daarmee gepaard gaande zoektocht naar mediagenieke en publieksvriendelijke wedstrijdformatten, vindt op 17 meide Bolster Teamrace Knock-out plaats. Hier zullen vier teams ter promotie van zeilen als publiekssport voor een live publiek dicht onder de kant tegen elkaar teamracen. En SailReport.nl is erbij als mediapartner.

Knock-out serie
De zeilers varen aansluitend op het F18 klasse evenement de spectaculaire knock-out serie. De wedstrijden worden direct onder de tribune van Sail-Today verzeild bij het catamaranstrand in Muiderzand. De wedstrijdbaan is een zogenaamde ‘Digital N Course’. De boot die als laatste door de finish gaat, verliest als team. Uitdaging voor de teams is dus ervoor te zorgen dat één van de twee boten van de tegenstander als laatste finisht. Dit zorgt voor spectaculaire gevechten. Juryleden op het water beslissen direct over protesten, waarbij strafrondjes kunnen worden uitgedeeld.

De teams:
•Team Green Oscar Zeekant/Karel Begemann Vittorio Bissaro/Lamberto Cesari
•Team Orange Mischa Heemskerk/Bastiaan Tentij Thijs Visser/Matthieu Marfaing
•Team Purple Carolijn Brouwer/Jeroen van Leeuwen Remco Kenbeek/ Tjiddo Veenstra
•Team Blue Gunnar Larsen/Sam Frank Charles Hainneville/ Valentin Bellet
Zeilarena
De vier teams van twee boten dragen een Magic Marine lycra in hun kleur (groen, oranje, paars en blauw) en krijgen een ronde sticker van dezelfde kleur in hun zeil. Zo kunnen de toeschouwers op de tribune de teamrace knock-out gemakkelijk volgen. Verder krijgt het publiek gadgets zodat ze kunnen juichen voor hun favoriete team.

Live uitzending
De wedstrijden zijn te zien vanaf de tribune en op een megascherm via onboard- , multicopter camera’s en verschillende camera’s op de wedstrijdbaan en op de kant. De wedstrijden zijn verder live op SailReport.nl te volgen en worden van commentaar voorzien door topzeilers Andrew Macpherson en Carrie Howe. SailReport.nl zal de life style interviewtjes tussendoor verzorgen.

Programma
15:30 Ontvangst/Online uitzending
16:00 Start spectaculaire Knockout Teamraces
18:30 Finale
19:00 Prijs uitreiking

http://www.facebook.com/Bolsterteamraceworldcup