Hoe leuk is het om met je collega’s/vrienden een keer het water op te gaan! Vooral als het om watersporten gaat die iedereen stiekem al eens heeft willen doen!

Wij bieden de volgende clinics aan:
Catamaranzeilen
Kitesurfen
Windsurfen
Suppen

Je kan dag samenstellen waarbij je alle genoemde watersporten kunt doen. Je kan er ook gewoon 1 doen.

Een dag kan er als volgt uit zien:
12:00 aankomst en lunch
13:00 start activiteiten waaronder bijvoorbeeld
Catamaranzeilen
Kitesurfen
Windsurfen
Suppen
17:00 einde activiteiten borrel
17:30 BBQ borrel koffie
20:00 naar huis

Catamaranzeilen
Op de grootste catamaranzeilschool van Nederland kun je natuurlijk op een catamaran! Op 1 romp hangend in de trapeze over het water scheren. Dat geeft natuurlijk wel een kick!  Je hoeft niet sportief te zijn. Je kan passief of actief op de boot bezig zijn. Wij zorgen ervoor dat mensen de catexperience kunnen beleven. Er kan dus een instructeur meevaren. Als iemand zelf kan catamaranzeilen kan het zonder instructeur.
Wij varen met maximaal 3 personen op een catamaran. Dit houdt in een instructeur en maximaal twee passagiers. Dus als je met 10 personen komt, kun je 5 boten reserveren. Of als je met 12 man komt 6 boten.
Het is ook mogelijk dat de ene helft van de groep gaat camaranzeilen, terwijl de andere helft met een hapje en een drankje in de loungebanken toekijkt. Het is een actieve sport dus niet iedereen hoeft tegelijk het water op met de catamaran.

Kitesurfen
Iedereen heeft wel eens gekeken naar kitesurfen. Maar het zelf doen dat is andere koek. Onze instructeur geeft jullie een onvergetelijke clinic. Je leert de beginselen van het kiten. Hoe breng je de kite in de powerzone en hoe haal je hem er weer uit! We beginnen met een oefen kite. Daarna gaan we de lucht in met een echte kite. Bedoeling is wel dat jullie voet aan de grond houden!

Windsurfen
Wij hebben moderne Fanatic Vipers. Breed, softdeck en we hebben licht kleine zeiltjes. Simpel, een beginner vaart daar zo mee weg…Robby Naish zou daar een puntje aan kunnen zuigen. Jullie krijgen instructies ‘how to handle a windsurfboard’. En mocht je te ver uit de koers raken….dan halen we je echt wel weer op!

Standup paddling
Wil je helemaal hip zijn? Met je afgetrainde lichaam helemaal cool suppend over het water gaan?
Catamaranzeilen kan gecombineerd met andere watersporten. Bijvoorbeeld de andere helft van de groep gaat onder begeleiding van een professionele instructeur een clinic kitesurfen(bij goede wind +4 beaufort).

Daarnaast bieden we clinics met of zonder begeleiding zoals windsurfen of Stand up paddling.

Vergaderen
Misschien willen jullie vergaderen. Wat anders dan op kantoor. In een andere inspirerende omgeving. Wij hebben een scherm voor powerpoint presentatie. Daarnaast natuurlijk koffie/thee/water en lekkernijen

Lunch
Rond 12:00 uur kan er bijvoorbeeld worden geluncht (wij hebben diverse lunches bijv een lunchbuffet: 14,00 euro)

BBQ
Diverse BBQ’s (BBQ: 20,00 euro)

Paviljoen Sail-Today of Beach-Today aan het strand
Wij hebben 2 locaties. Jullie kunnen kiezen. Ons hoofdpaviljoen met bediening of een eigen plek aan het strand met eigen voorzieningen zoals een gevulde koelkast.

Bel of mail ons voor een op maat gemaakte offerte. Vul anders onderstaande link in. Zie oa welke lunches we hebben en soorten BBQ’s en ook wat de tarieven zijn.

Tot 70 personen. Willen jullie met meer personen komen? Jullie zijn welkom. Neem dan contact met ons op

Klik op deze link