De Sail-Today Watersportdag 2024

 

Een geheel verzorgde dag met 5 verschillende stoere watersporten.
Kans om op 1 dag 5 watersporten te doen: Kitesurfen, Suppen, Catamaranzeilen, Windsurfen en Zeilen.
Kennismaken, Beleven, proeven ruiken en de adrenaline laten stromen. Voor slechts 29,50 euro ben je een gehele dag op het water.

Wanneer? Zaterdag 24 mei 2024 van  9:00 t/m 17:00

Waar?  Op het grootste catamaranstrand van Europa en sinds een aantal jaar ook officiele kitesurfspot van Nederland, bij zeilschool Sail-Today vlakbij Almere Duin/Poort

Hoe gaat het in zijn werk? Je wordt ingedeeld in een groep. Deze worden ’s ochtends ingedeeld. (je kan aangeven bij wie je in de groep zit. Dan zul je door de dag heen elke watersport een keer doen. Bedoeling is om jou zoveel mogelijk zelf te laten doen. Professionele instructeurs zullen je daarbij helpen.

Lunch en eten? Lunchpakketje, kleding (wetsuit & zwemvest) zit bij de prijs inbegrepen. Tussendoor krijg je ook nog wat te drinken.

Andere punten? Bij erg slecht weer wordt het evenement verplaatst. Bij koud weer hebben we een speciale ruimte waar je even kan opwarmen.

Meehelpen? Grote broer, zus of vader/moeder. Lijkt je het leuk mee te helpen aan dit evenement. Dan kan dit aangegeven worden in het inschrijfformulier.

Deelnemen?
Als je een zwemdiploma hebt en je hebt de leeftijd  7 t/m 14 jaar dan kun je deelnemen aan dit evenement.
Geef je op via dit Formulier: Naar het inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen is je plek bevestigd. Aan het formulier is ook ideal gekoppeld dus je kan meteen betalen!

Kan wel meer vertellen maar volgens mij moet je het gewoon beleven. Tot zaterdag 24 mei!