De Sail-Today Watersportdag 2019

 

Een geheel verzorgde dag met 5 verschillende stoere watersporten.  Al 10 jaar een succes! Kans om op 1 dag 5 watersporten te doen: Kitesurfen, Suppen, Catamaranzeilen, Windsurfen en Zeilen. Kennismaken, Beleven, proeven ruiken en de adrenaline laten stromen. Voor slechts 35 euro ben je een gehele dag op het water.

Wanneer? Zaterdag 11 mei 2018 van  9:00 t/m 17:00 vanwege het minder goede weer dit is verplaatst naar 15 juni

Waar?  Op het grootste catamaranstrand van Europa en sinds drie jaar ook officiele kitesurfspot van Nederland, bij zeilschool Sail-Today vlakbij Almere Duin/Poort

Hoe gaat het in zijn werk? Je wordt ingedeeld in een groep. Dan zul je door de dag heen elke watersport een keer doen. Bedoeling is om jou zoveel mogelijk zelf te laten doen. Professionele instructeurs zullen je daarbij helpen.

Lunch en eten? Lunchpakketje, kleding (wetsuit & zwemvest) zit bij de prijs inbegrepen. Tussendoor krijg je ook nog wat te drinken.

Andere punten? Bij erg slecht weer wordt het evenement verplaatst. Bij koud weer hebben we een speciale ruimte waar je even kan opwarmen.

Meehelpen? Grote broer, zus of vader/moeder. Lijkt je het leuk mee te helpen aan dit evenement. Dan kan dit aangegeven worden in het inschrijfformulier.

BBQ
Wellicht is het leuk en gezellig om aan het einde van de dag bijvoorbeeld met je vader en moeder, opa, oma, broertje en zusje mee te doen met de BBQ!! Hierover krijgen jullie later bericht!

Deelnemen? 
Als je een zwemdiploma hebt en je hebt de leeftijd  7 t/m 14 jaar dan kun je deelnemen aan dit evenement.
Geef je op via dit Formulier: Naar het inschrijfformulier

 

Door het formulier in te vullen is je plek bevestigd. Aan het formulier is ook ideal gekoppeld dus je kan meteen betalen!
Mocht het betalen onverhoops niet lukken dan kunt u het bedrag ook overmaken op NL36 ABNA 0 49 80 65 618 o.v.v.naam vd cursus en naam deelnemer(s) t.a.v. Sail-Today. Bij voorbaat dank

Kan wel meer vertellen maar volgens mij moet je het gewoon beleven. Tot zaterdag 11 mei!