Scholen zijn van harte welkom bij Sail-Today!

Wij hebben veel ervaring met het samenwerken met scholen. Sinds het bestaan van Sail-Today komen scholen al zeilen bij Sail-Today. Zowel lagere scholen als middelbare scholen. In 2013 hebben we bijvoorbeeld zo’n 1500 kinderen kennis laten maken met zeilen. Dit kan zowel indoor als outdoor.

Vanwege reistijd en reiskosten geven wij ook alternatieve lessen in gymzaal aan Almerense scholen. Bij indoor watersport staan mensen nogal vreemd te kijken. Voor scholen een mooie invulling voor de gymles. Het liefste geven wij natuurlijk les bij ons op de locatie.

Kinderzeilen
Wij komen dan met 2 zeilboten naar de gymzaal. Kinderen kunnen deze dan optuigen en aftuigen. Daarnaast doen we een estafette waarbij ze een boei moeten ronden. Onder de boten hebben wij wieltjes gemonteerd. Kinderen kunnen op deze manier spelenderwijs kennis maken met het zeilen. Voor dit aanbod komen wij het liefst een hele dag.
Vanzelfsprekend geven wij ook clinics bij ons op de locatie.
Kiten
Ook hiervoor hebben we een les in de gymzaal bedacht. We hebben een kite opgepompt en wij laten zien hoe deze werkt. Middels een lijn aan het klimrek kunnen kinderen voelen hoe het is om in de trapeze te hangen. Het is dan ook de bedoeling de voetjes los van de vloer te laten komen!
Kinderen zijn natuurlijk ook welkom bij ons op de locatie. We kunnen dan met echte vliegers de lucht in. Met kinderen vliegeren we dan met kleine powerkites.
Catamaranzeilen
Leerlingen van middelbare scholen kunnen catamaran clinics krijgen bij ons op de locatie.
Stand up Paddling
Leerlingen kunnen clinics krijgen bij ons op de locatie.
Watersportdag
Met meerdere klassen max 100 kinderen tegelijk een dag komen watersporten? Dat kan bij Sail-Today. Catzeilen, Kinderzeilen, Kiten, Windsurfen en Suppen. Eventueel doen we ook landactiviteiten zoals volleybal of skeeleren
Bent u een school uit Almere dan kunt gebruik maken van ons speciale aanbod! Tegen een gereduceerd tarief of zelfs gratis.
Neem contact op met onze combinatiefunctionaris Marten de Graaf