De Beachclub
Het onder speciale architectuur ontworpen pand is omringt door ramen met restaurant en bar op 1e verdieping. Aansluitend ook een verhoogt terras. Je hebt een uniek weids panoramisch uitzicht. Je ziet de skyline van Amsterdam, eiland Pampus, Kasteel Muiderslot en onder andere Marken. Heel vaak kun je vanaf terras genieten van een prachtige ondergaande zon. Zie ook de foto’s

Je zit direct aan het open water. Perfecte stek om alles te zien op het water; catamarans, kitesurfers, windsurfers etc. We hebben zelfs een tribune die gebruikt wordt om wedstrijden goed te bekijken.

Menukaart Sail-Today
Lekkere koffie, goeie broodjes, een sateetje of een bitterballetje om maar wat te noemen.
Klik hier voor de gehele menukaart.

Wat kan er allemaal bij de Beachclub?
Ten eerste ben je van harte welkom! Wij zijn in de zomer meestal de gehele week open. Je kan op het terras zitten of aan de bar. ’s Avonds kun je een hapje eten.

Afhuren voor een feestje
Het is een ideale plek voor een verjaardag, familiefeest of bijvoorbeeld een reünie of ook zelfs ook bruiloften!

Tarieven (bij meer dan 10 personen)
Versie 1: Je betaald per persoon voor 3 uur €17,50, voor 4 uur €20,00, voor 5 uur €22,50
Je krijgt hiervoor een Hollands drankarrangement (fris, jupiler bier en wijn) en Hollands bittergarnituur (bitterballen, kaas, vlammetjes etc)

Versie 2: Je betaald per persoon voor 3 uur €20,00, voor 4 uur €22,50, voor 5 uur €25,00
Je krijgt hiervoor een Hollands drankarrangement (fris, jupiler bier en wijn) en Spaanse Tapasgarnituur(patat bravas, inktvisringen, albondignos, brood met aioli etc)

Sterke dranken/witbier/corona: dit is € 2,50 euro pp extra

BBQ
Vanaf 15 euro pp. Klik hier voor alle BBQ’s

Lunch
Je kan gewoon bestellen van de kaart. Ben je met meer dan 10 personen. Klik dan hier

Feestje in combinatie met watersport
Wij organiseren ook veel bedrijfsuitjes, vrijgezellen, verjaardagen icm watersport. Leuk om een clinic catamaranzeilen, Suppen, Windsurfen en of kite te volgen! Meer info bij bedrijfsuitjes

Beach-Today
Naast bovenstaande beschreven hoofdlocatie Sail-Today, hebben wij ook een locatie direct aan het strand: Beach-Today. Deze plek is ook exclusief af te huren voor een groep. Kijk bij Beach-Today

Virtuele tour via streetview
Klik op deze link voor een virtuele rondleiding in het paviljoen (inmiddels is er een vernieuwd interieur) en bekijk het uitzicht.
Klik op deze link voor een virtuele rondleiding op het terrein vanaf Beach-Today naar het Paviljoen Sail-Today
Kijk hier naar Beach-Today direct aan het strand