Bedrijfsuitje /vrijgezellen / teamuitje
Tot 70 personen. Willen jullie met meer personen komen? Jullie zijn welkom. Neem dan contact met ons op

Introductie:

Catamaranzeilen:
De meeste mensen hebben geen catamaranervaring dus bedrijfsuitjes zijn veelal onder begeleiding van een instructeur. Ook al hebben mensen ervaring op andere zeilboten, een catamaran is toch anders. De bedoeling is dat wij mensen een leuke middag bezorgen. We zorgen ervoor dat mensen de catexperience kunnen beleven. Je hoeft niet sportief te zijn. Je kan passief of actief op de boot bezig zijn. Echter, het geeft natuurlijk wel een kick om op 1 rompje te varen of in de trapeze te hangen en over het water te scheren!
Wij varen met maximaal 3 personen op een catamaran. Dit houdt in een instructeur en maximaal twee passagiers. Dus als je met 10 personen komt, kun je 5 boten reserveren. Of als je met 12 man komt 6 boten.
Naast het catamaranzeilen is er de mogelijkheid om een hapje en/of drankje te doen. Hierdoor is het dus mogelijk dat de ene helft van de groep lekker op het water zit terwijl de andere groep met een hapje en een drankje in de loungebanken toekijkt. Dus niet iedereen hoeft tegelijk het water op met de catamaran.

Kitesurfen/windsurfen/Standup paddling
Catamaranzeilen kan gecombineerd met andere watersporten. Bijvoorbeeld de andere helft van de groep gaat onder begeleiding van een professionele instructeur een clinic kitesurfen(bij goede wind +4 beaufort).

Daarnaast bieden we clinics met of zonder begeleiding zoals windsurfen of Stand up paddling.

Vergaderen
Misschien willen jullie vergaderen. Wat anders dan op kantoor. In een andere inspirerende omgeving. Wij hebben een scherm voor powerpoint presentatie. Daarnaast natuurlijk koffie/thee/water en lekkernijen

Lunch
Rond 12:00 uur kan er bijvoorbeeld worden geluncht (wij hebben diverse lunches bijv een lunchbuffet: 14,00 euro)

BBQ
Diverse BBQ’s (BBQ: 20,00 euro)

Paviljoen Sail-Today of Beach-Today aan het strand
Wij hebben 2 locaties. Jullie kunnen kiezen. Ons hoofdpaviljoen met bediening of een eigen plek aan het strand met eigen voorzieningen zoals een gevulde koelkast.

Bel of mail ons voor een op maat gemaakte offerte. Vul anders onderstaande link in. Zie oa welke lunches we hebben en soorten BBQ’s en ook wat de tarieven zijn.
Klik op deze link