Beach-Today
Grote glazen schuifdeuren, uitzicht over het water, direct contact met je blote voeten in het zand!
Beach-Today is enkel voor groepen. Daarom makkelijk exclusief af te huren, ook op drukke zomerdagen. Wij verhuren deze locatie met volle koelkasten. Als groep heb je dan je eigen bar met drank. Er is een muziekinstallatie aanwezig. waar je ook je eigen iPod aan kan sluiten.
Beach-Today is direct aan het water en strand gesitueerd. Leuk voor een mooi strandfeestje! Maar ook ideaal voor feestjes met kinderen; als ouder heb je goed zicht op alles. Als je ruimte tekort hebt hebben we eventueel een extra tent. Als watersportcenter is deze plek natuurlijk ook perfect te combineren met de watersport die wij aanbieden! Maar we hebben ook een volleybalveld en bijvoorbeeld jeu de boule.

Tarieven (bij meer dan 10 personen)
Versie 1: Je betaald per persoon voor 3 uur €17,50, voor 4 uur €20,00, voor 5 uur €22,50
Je krijgt hiervoor een Hollands drankarrangement (fris, jupiler bier en wijn) en Hollands bittergarnituur (bitterballen, kaas, vlammetjes etc)

Versie 2: Je betaald per persoon voor 3 uur €20,00, voor 4 uur €22,50, voor 5 uur €25,00
Je krijgt hiervoor een Hollands drankarrangement (fris, jupiler bier en wijn) en Spaanse Tapasgarnituur(patat bravas, inktvisringen, albondignos, brood met aioli etc)

Sterke dranken/witbier/corona: dit is € 2,50 euro pp extra

BBQ
Je kan gewoon bestellen van de kaart via de keuken van Sail-Today. Klik hier
Grotere groepen van 10 personen. Vanaf 15 euro pp. Klik hier voor alle BBQ’s

Lunch
Je kan gewoon bestellen van de kaart via de keuken van Sail-Today. Klik hier
Ben je met meer dan 10 personen. Klik dan hier

Feestje in combinatie met watersport
Wij organiseren ook veel bedrijfsuitjes, vrijgezellen, verjaardagen icm watersport. Leuk om een clinic catamaranzeilen, Suppen, Windsurfen en of kite te volgen! Meer info bij bedrijfsuitjes

Sail-Today
Naast bovenstaande beschreven locatie Beach-Today, hebben wij een hoofdlocatie Sail-Today. Dit is een beachclub maar  is ook exclusief af te huren voor een groep. Kijk bij Sail-Today

Virtuele tour via streetview
Klik op deze link voor een virtuele rondleiding op het terrein vanaf Beach-Today naar het Paviljoen Sail-Today